Foto: Un Pui De Cerb Refuză Să Plece De Langă Persoana Care I-a Salvat Viața

Lituanianul, Darius Sasnauskas a avut ocazia să fie martor la un eveniment mai puțin obisnuit, și anume, nașterea a doi pui de cerbi, care a avut loc in curtea casei lui, casă care se află in apropiere de Parcul Național Yellowstone, din Statele Unite. Din nefericire, unul dintre pui a fost rănit la naștere, iar familia sa l-a lăsat in spate fiindcă nu putea să se țină dupa ei.

”Cu atât de mulți posibili prădători în jur, dacă aș fi lăsat-o singură, nu ar fi avut nici o sansă să supraviețuiască. Astfel lituanianul a decis să o ia acasa. ”Nu sunt de acord cu ținerea animalelor sălbatice in casa, dar acesta a fost un caz special” a spus acesta.

După un tratament greu, puiul de cerb era sănătos, iar Darius s-a gândit să îi dea drumul. Fiindcă puiul se atașase foarte tare de omul care îi salvase viața, de fiecare dată când acesta îi dădea drumul in sălbaticie, puiul venea înapoi. După multe incercări de genul acesta, pui s-a reîntors la familia ei.

Mai multe informații: youtube (h/t: thedodo)

Darius a fost martor la nașterea a doi pui de cerbi, dar din păcate unul din ei a avut probleme de deplasare de la naștere

A adus puiul acasa și i-a facut acestuia o atelă dintr-o cutie de fulgi de ovăz

Darius îi dădea mâncare la fiecare 4 ore, iar câinele le ținea companie

Puiul de cerb a invățat să meargă repede

Darius tried to release her back to the wild many times, but she always returned to him

Într-o seara mama puiului s-a reîntors, iar cerbul s-a alăturat familiei ei

Dacă Ți-a Plăcut Articolul Nu Uita Să Dai Un Share. Multumesc!

Comentarii Facebook

Comentarii Facebook

Adauga Comentariu