Foto: Un Cuplu A Decis Că Nu Vrea Să Aibă O Nuntă Tradițională Și A Mers În Islanda

Când Jeremy și Rachelle au vrut să inceapă planificările pentru nuntă, faptul că trebuiau să aleagă un local, să creeze un meniu, o listă de invitați și alte lucruri i-a îngrozit. Ca să nu mai vorbim de costurile financiare imense. Au stat și s-au gândit, iar Rachelle a zis ”Nu ai vrea să ne casătorim in Islanda ?” .

Câteva săptămâni mai târziu, Jeremy si Rachelle au început călătoria lor in Islanda. Au inceput să viziteze ghețari, cascade și diferite alte locuri. Toate aceste lucruri le-au făcut in ideea de a găsi un loc pentru căsătoria lor.

Într-o zi au descoperit niște ruine vechi ale unei biserici, fiind singura clădire care a rezistat unei erupții vulcanice, care a avut loc acum ceva timp. Lava a trecut prin biserică, imparțind-o in doua. Imediat Jeremy și Rachelle au știut că au găsit locul perfect. Pe loc aceștia au schimbat jurăminte, în cel mai intim mod, singuri, natura fiindu-le singurul lor martor. Jeremy i-a oferit lui Rachelle inelul, iar ea i-a dat la rândul ei unul. S-au sărutat, îmbrățișat și s-au urcat înapoi în furgoneta lor ca să își continue aventura.

Mai multe informații: Jeremy’s Instagram | Troy’s Instagramtroymoth.com

Dacă Ți-a Plăcut Articolul Nu Uita Să Dai Un Share. Multumesc!

Comentarii Facebook

Comentarii Facebook

Adauga Comentariu