Foto: Un Barbat I-a Dat Sotiei, Care L-a Inselat, Jumatate Din Tot Ce Avea, La Propriu

Divortul ii obliga pe majoritatea oamenilor, care s-au iubit odata, sa imparta ce au strans impreuna in mod egal, 50-50. Intr-un gest curajos si ironic, un barbat din Germania, i-a spus fostei sotii, care l-a inselat, Laura, ca ii va da jumate din tot ceea ce au cumparat impreuna si s-a tinut de promisiune.

Se pare ca barbatul se pricepe foarte bine la manevrarea flexului deoarece a facut o treaba foarte buna, taiand fiecare lucru in doua jumatati perfecte.

 

Acesta a postat anunturile si pe ebay, impreuna cu multe comentarii amuzante. Noi le-am tradus pentru voi in dreptul fiecarei poze.

“Aceasta masina arata foarte bine, in ciuda varstei, cu exceptia unor urme de uzura. O singura problema are in schimb, jumate din ea lipseste”

“Dupa parerea mea, acest laptop este solutia perfecta pentru userii care vor sa salveze spatiu, dar nu isi permit un MacBook Air”

“Roata se invarte in ciua micilor limitari, iar frana de pe fata franeaza perfect”

“Spre deosebire de sotia mea, nu pot sa spun nimic rau despre acest pat, chiar am dormit mereu bine in el”

“Este telefonul perfect pentru oamenii carora nu le place sa sune”

“Scaunele se potrivesc de minune pentru un decor artistic”

“Nu avem nevoie de animale de plus pentru a primii afectiune, Pentru asemenea lucruri avem colegi iubitori” – probabil facand referire la sotia lui :))

“Sa te uiti la TV singur este deprimant. Acesta este compact si inca are cateva butoane, dar nu sunt sigur ca ele mai merg”

“In ultimii ani, am petrecut foarte multe seri frumoase cu sotia mea pe aceasta canapea. Ea nu a mai vazut acele seri frumoase, de asta ea sta acum pe alta canapea”

“Cine se intreaba unde este cealalta jumatate ar putea sa caute la fosta mea sotie”

“Aici ofer,  dupa parerea mea, cel mai tare album REM “Everybody Hurts” ( cat de ironic )”

“Din pacate, nu pot sa ofer decat jumatate, dar indiferent, m-am asigurat ca cea mai buna parte este pe jumatatea mea”

“Este considerat mai mic si mai usor de manevrat. In sfarsit vei avea liniste cu acest telefon. Va garantez ca nu va suna sau vibra si nu va canta niciodata vreo melodie pe el”

Dacă Ți-a Plăcut Articolul Nu Uita Să Dai Un Share. Multumesc!

Comentarii Facebook

Comentarii Facebook

Adauga Comentariu