Foto: Poze Excepționale Făcute În Islanda De Fotograful Jakub Polomski

Fotograful, Jakub Polomski, a călătorit în Islanda în Iulie 2015. Timp de 2 săptămâni a fotografiat zeci de locuri.

Acesta a oferit pe site-ul boredpanda.com și niște sfaturi pentru cei care vor să meargă în Islanda pentru a face poze, lucru pe care el îl recomanda pasionaților de fotografie.

”Vremea în Islanda este foarte schimbătoare. Poate nu am fost norocos, dar în majoritatea timpului n-a fost decât vânt sau ploaie și era și destul de frig pentru Iulie. Tu trebuie să fii pregătit pentru poze, indiferent de situație. Câteodată plouă toată ziua și deodata razele soarele străpung norii. Atunci când vrei să inchiriezi o mașină, să nu fie decât una 4×4. Una mai mare ar fi și mai potrivită pentru a putea dormi în ea. Te va ajuta să traversezi și râuri, dar ai grijă să verifici pe unde treci. Totodată ai grijă cu furtunile de nisip fiindcă pot distruge vopseaua mașinii imediat.

Islanda îti poate oferi o mulțime de locuri pentru a le fotografia. Poți vedea oceanul, coasta, fiorduri, munți, ghețari, cascade, râuri, lacuri, vulcani, ape termale și chiar câmpuri de lavâ. E ca un câmp de antrenament pentru fotografii de peisaje.

Islanda este un loc de care te poți îndrăgosti. Îți oferă peisaje senzaționale, dar cu prețul unor condiții climatice extreme.”

Vezi mai jos câteva din pozele făcute de  Jakub Polomski:

 

Dacă Ți-a Plăcut Articolul Nu Uita Să Dai Un Share. Multumesc!

Comentarii Facebook

Comentarii Facebook

Adauga Comentariu