Foto: Poate Cei Mai Norocoși 10 Oameni Din Istoria Omenirii

Câteodată suntem martori la evenimente care au șanse foarte mici să se întâmple sau de multe ori au loc accidental. Eu personal cred că destinul face ca aceste lucruri să se întâmple doar într-un fel care este stabilit cu mult înainte, așa cum îți este ție scris.

Mai jos sunt câteva întâmplări unde protagoniștii lor au fost extrem de norocoși

Lena Påhlsson

Poate Cei Mai Norocoși 10 Oameni Din Istoria Omenirii

Lena Påhlsson a găsit inelul de căsătorie pe care îl pierduse în urmă cu 16 ani în timp ce culegea legume în grădină. Un morcov a crescut prin inel și astfel a ieșit la suprafață.

Steve Flaig

Poate Cei Mai Norocoși 10 Oameni Din Istoria Omenirii 2

Steve a crescut fără mama lui și a căutat-o timp de foarte mulți ani. Se pare că acesta căuta un nume de familie greșit. O mare coincidență l-a ajutat să își găsească mama. Steve a început să lucreze într-un lanț de magaine și i-a spus șefului lui despre problemă. Șeful i-a recunoscut numele de familie al mamei, care lucra la un alt magazin.

Virginia Fike

Poate Cei Mai Norocoși 10 Oameni Din Istoria Omenirii 3

Virgina juca aceiași combinație mereu pentru biletele de la lotere. Primul număr reprezenta numărul de ani în care părinții ei au fost căsătoriți și al doilea vârsta la care s-au căsătorit aceștia. În 2012 a cumpărat două bilete din greșeala cu aceleași nume, fiecare bilet aducându-i câte un milion de dolari

Virginia always chose the same digit combination for her lottery tickets. The first number stood for the number of years for which her parents have been married, and the second their age at the year of their wedding. In 2012, she signed 2 tickets with the same numbers by accident, each of which brought her a million dollars.

Tsutomu Yamaguchi

Poate Cei Mai Norocoși 10 Oameni Din Istoria Omenirii 4

Tsutomu Yamaguchi este singura persoană care a supraviețuit în cele două atacuri nucleare din Japonia. Era într-o călătorie de afaceri în Hiroshima atunci când a avut loc atacul nuclear, la numai 3 km de explozie. A fost rănit destul de grav, dar a supraviețuit. 3 zile mai târziu, s-a întors în orașul unde muncea, Nagasaki, acolo unde a avut loc a doua explozie.

Harrison Odjegba Okene

Poate Cei Mai Norocoși 10 Oameni Din Istoria Omenirii 5

Harrison Odjegba Okene lucra ca bucătar pe o navă când aceasta a început să se scufunde. Din fericire, acesta a avut timp să fuga în sala motoarelor, acolo unde s-a format o pungă  de aer. Salvatorii l-au găsit 3 zile mai târziu. Harrison a fost singurul supraviețuitor din cei 12 membri de echipaj.

Joan Ginther

Poate Cei Mai Norocoși 10 Oameni Din Istoria Omenirii 6

Această vânzătoare i-a vândut lui Joan Ginther un bilet de loterie cu care aceastaa câștigat 5.4 milioane de dolari. 10 ani mai târziu Joan a căștigat încă 2 milioane de dolari și 3 ani mai târziu încă 3 milioane de dolari. În 2008, Joan Ginther a câștigat jackpot-ul de 10 milioane de dolari.

Juliane Koepcke

Poate Cei Mai Norocoși 10 Oameni Din Istoria Omenirii 7

Juliane Koepcke a supraviețuit unui accident aviatic în 1971 deasupra râului Amazon. În vârstă de 17 ani aceasta a reușit să iasă din avion. După accident a trebuit să trăiască în junglă printre animale sălbatice pentru câteva zile, până când a fost salvată de localnici. Juliane a fost singura supraviețuitoare.

Maarten de Jonge

Poate Cei Mai Norocoși 10 Oameni Din Istoria Omenirii 8

Ciclistul olandez, Maarten de Jonge a cumpărat două bilete, pentru ambele zborului cu liniile aeriene Malaysian și le-a anulat în ultimul moment. Unul din avioane a dispărut undeva în Oceanul Indian, iar cel de-al doilea a fost doborât în vara lui 2014.

Reshma Begum

Poate Cei Mai Norocoși 10 Oameni Din Istoria Omenirii 9

Frane Selak

Poate Cei Mai Norocoși 10 Oameni Din Istoria Omenirii 10

Frane Selak este un profesor de muzică croat care a scăpat prima dată de moarte atunci când un tren în care se afla deraiat într-un lac. După aceea a supraviețuit unui accident de mașină, a sărit din avion și a aterizat într-un lan de fân, în timp ce 19 pasageri au murit. Acesta a câștigat în cele din urmă, 1 milion de dolari la loterie.

Sursă articol: brightside

Dacă Ți-a Plăcut Articolul Nu Uita Să Dai Un Share. Multumesc!

Comentarii Facebook

Comentarii Facebook

Adauga Comentariu