Foto: 9 Din Cele Mai Friguroase Orașe Din Lume În Timpul Iernii

Daca Ați Crezut Ca Noi Avem O Iarnă Grea , Uitați-vă Ce Inseamnă Temperaturi Cu Adevărat Ingrozitoare!

De la a merge să-ți scoți cainele la plimbare pâna la a merge să iti cumperi o cafea, anotimpul iarna transformă acest lucru într-o experiență îngrozitoare. Zăpada este incantatoare la inceput….pâna la momentul în care trebuie să suporți asta timp de câteva luni la rand.

În schimb oricine trăieste in aceste zone din următoarele noua locații are de indurat cu siguranță mult mai multe decat noi.

 

1. Yakutsk, Russia

Una dintre cele mai reci locații din Siberia – are temperaturi de -50 grade Fahrenheit cu minime record ajungand pană la – 80 grade

2. Barrow, Alaska

Orașul nording din SUA – Barrow este casa a peste 4500 de oameni care trăiesc intr-o zonă unde temperaturile nu depășesc nivelul la care ingheață apa.

3. Fraser, Colorado

Poreclită Cutia De Gheată a Națiunii , orașul Fraser are o temperatură medie de aproape zero grade. Nu cunosc temperaturi din două cifre!

4. Astana, Kazakhstan

În Astana sunt temperaturi care cad sub – 40 de grade în cele mai reci luni!

5. Stjørdal, Norway

Înghețat pentru cel putin o treime din an , temperaturile din Stjørdal inregistrează constant temperaturi de -4 grade.

6. Harbin, China

10 milioane de oameni iubesc sa participe la Festivalul Internațional de Gheață Harbin și la Festivalul de Sculptura in Zăpada în fiecare an….deși temperaturile de obicei scad sub – 10 grade

7. Ulaanbaatar, Mongolia

Capitala Mongoliei găzduiește o populatie de peste o jumătate de milion de oameni si temperaturile scad des sub -20 de grade în timpul iernii.

8. Concordia Station, Antarctica

O baza Franco-Italiană situată in Antartica deasupra Platoului Antartic  pe nume Concordia este langa Polul Sud. Temperaturile în timpul celor mai reci luni de iarnă pot ajunge la o temperatură mortală de – 180 grade.

9. Oymyakon, Russia

Oymyakon, Russia

Flickr / Maarten Takens

Oymyakon este cunoscut ca fiind cel mai rece oraș din lume. Cu temperaturi inregistrate de – 96.2 grade , rezindenții orașului trebuie sa își lase mașinile pornite tot timpul pentru a mai spera ca le mai pot conduce.

Orașul tău cum se compară cu acestea? Ceva ne spune ca acești oameni au mult mai mult de indurat față de noi!

 

Dacă Ți-a Plăcut Articolul Nu Uita Să Dai Un Share. Multumesc!

Comentarii Facebook

Comentarii Facebook

Adauga Comentariu