Foto: 14 Secrete Ca Sa Poti Gati Mai Usor Si Mai Rapid

Bucatarii iscusiti au foarte multe secrete care te ajuta sa iti faci viata mai usoara; Aceste mici secrete , pe care marea majoritate probabil nu le stiti inca , iti vor usura foarte mult viata.

Noi vrem sa va impartasim 14 secrete care te vor ajuta sa salvezi timp atunci cand gatesti diferite specialitati si sa pastrezi mancarea proaspata mai mult timp.

Cum sa pastrezi tortul moale

Acopera partile expuse cu felii de paine si fixeaza-le cu ajutorul unor scobitori. Painea se va usca , dar tortul va ramane moale si proaspat.

Cum sa gatesti peste pe gratar fara sa se lipeasca

Aseaza pestele pe felii de lamaie si acestea nu se vor lipi de gratar. Ii vor da o aroma interesanta mancarii , dar cel mai important , nu o sa mai fie nevoie sa dezlipesti pestele de pe  gratar.

Cum sa obtii felii ideale de cartofi

Poti obtine niste felii ideale de cartofi cu ajutorul feliatorului de mere. Este foarte simplu si rapid!

Cum sa decojesti imediat ghimbirul

Incearca sa decojesti ghimbirul cu o lingura. O sa obtii o bucata de ghimbir perfect decojita.

Cum sa pastrezi ouale mai mult timp proaspete

Freaca coaja oului cu ulei vegetal inainte de a le pune la frigider , si vor ramane proaspete pentru mai multe saptamani.

Cum poti previne sa nu ne innegreasca bananele

Acopera cotorul bananelor cu folie de plastic si acestea vor rezista cu 3-4 zile mai mult.

Cum sa topesti untul inghetat

Sa topesti untul inghetat , incalzeste un pahar si aseaza-l deasupra bucatii de unt. Sub pahar, untul va incepe sa se topeasca in cateva minute si astfel il vei putea folosi foarte usor.

Cum sa pastrezi biscuitii crocanti

Biscuitii crocanti sunt deliciosi , dar doar cand sunt proaspeti si nu uscati. Ca sa evitati acest lucru , pune-ti o felie de mar in borcanul in care stau ei.

Cum sa faci cuburi de gheata deosebite

Ingheata felii de lamaie impreuna cu cuburile de gheata si vei obtine niste cuburi deosebite pentru o bautura racoritoare. Este exact ceea ce iti trebuie pentru o petrecere in timpul verii!

Cum sa scoti samburii la cirese

Poti indeparta foarte usor samburii de la cirese folosind o sticla si un pai. Dupa ce asezati cireasa deasupra sticlei , apasati cu paiul si puteti scoate samburele. O sa cada in sticla si veti obtine niste cirese fara samburi.

Ce sa faci daca mierea s-a cristalizat

If honey has crystallized, melt it in a pan with hot water. It will become liquid again without losing its beneficial properties.

Daca mierea s-a cristalizat, o poti topi intr-o cratita cu apa calda. Va deveni lichida din nou fara a-si pierde din proprietati.

Nu lasa usturoiul si ceapa sa se mucegaiasca

Pastreaza ceapa si usturoiul in pungi de hartie perforate astfel incat sa nu se strice repede.

Cum sa pastrezi verdeturile proaspete si verzi

Parsley, dill, basil, spring onions, and other herbs can last much longer if you cover them with a plastic wrap and put them in the fridge.

Patrunjelul , mararul , busuiocul , ceapa verde si multe alte verdeturi pot rezista mult mai mult daca le acoperi intr-o folie de plastic si le pui in frigider.

Cum sa decojesti usturoiul in cateva secunde

Sa poti decoji usturoiul rapid , trebuie sa il puneti intr-un borcanel pe care sa il scuturati cu putere. Se pare ca usturoiul se poate decoji singur! Ce leguma inteligenta!

 

Sursa: brightside

Dacă Ți-a Plăcut Articolul Nu Uita Să Dai Un Share. Multumesc!

Comentarii Facebook

Comentarii Facebook

One Response

  1. verra77@yahoo.com' Martin 1 year ago

Adauga Comentariu