Foto: 10 Băieti Orfani Care Au Decis Să Impartă Puțina Mancare Pe Care O Au Cu Câinii Pe Care I-au Adoptat

În Ianuarie 2013, Sam Edmonds participa la festivalul Chobi Mela din Dhaka, Bangladesh,. Într-un parc, Robindra Shorbod, din Sud-Westului orasului Dhaka, am gasit 10 copii orfani. Copii ai străzii care cerșesc pentru bani, colectează plastic și cel mai important lucru, impărtășesc fiecare bucățică de mâncare pe care o au cu 10 câini care trăiesc cu ei.

In timpul festivalului, Sam a petrecut o săptămână cu băieții și câinii, invățând despre rutina lor zilnică și metodele lor de supraviețuire. A făcut o serie de portrete. În fiecare dintre aceste portrete, băieții din Robindra sunt fotografiați cu câinii lor. Aceste portrete arata puterea, rezistența și cel mai important, prietenia dintre acești copii orfani și câinii pe care i-au adoptat.

Baieților nu le-a fost spus să pozeze pentru aparat, ei au intrat in cadru cu animalul lor, iar blițul a fost declansat. Aceste portrete nu au nevoie de cuvinte și vorbesc de la sine despre abilitățile copiilor. Pozele vor fi folosite pentru un album foto care va fi vândut, iar incasările vor merge către baieți din Robindra.

Mai multe informatii: samedmondsphoto.com | Instagram

Sumaia cu Tiger

Shakil cu Jax

Osman cu Tiger

Noyon cu Bullet

Ladin cu Michael

Rabi cu Kalu

Al Amin cu Michael

Rubel cu Romeo

Dacă Ți-a Plăcut Articolul Nu Uita Să Dai Un Share. Multumesc!

Comentarii Facebook

Comentarii Facebook

Adauga Comentariu