Foto: 10 Animale Superbe Care Ne Invata Ce Inseamna Sa Iubim Si Sa Fim Fideli

 

Avem tentinda sa credem ca oamenii sunt cele mai bune exemple de loialitate si devotament in relatiile de iubire , dar de fapt , exista animale romantice si monogame care raman fidele jumatatii lor pentru toata viata si intr-adevar respecta cuvintele ” sa te iubesc si sa te respect , pana cand moartea ne va desparti” .

Noi cei de la Stiri Virale admiram animalele care se imperecheaza pe viata si care abia asteapta sa isi imparta principiile de viata cu tine.

Pinguinii

Aceste pasari reusesc sa aiba un suflet atat de mare traind in conditiile extreme din Antartica. Se imperecheaza pentru multi ani. Atat masculul cat si femela fac cu randul la incubatia oualor si la hranitul puilor.

Lebede albe

Lebedele sunt fidele pentru tot decursul vietii. Viata lor de familie are foarte multe calitati , precum prietenia , compasiunea si grija pentru ceilalti.

Vulturii

Poate ca Americanii au ales vulturul ca si emblema natiunii lor pentru loialitatea lor fata de natura.

Gibonii

Aceste animale nu doar formeaza legaturi foarte stranse , dar de asemenea reusesc sa aiba drepturi egale in relatie.

Pescarusii

Pescarusii par ca stiu ce presupune secretul de a pastra iubirea puternica – prin “calatoriile de afaceri” ale masculului si ritualul de dans haios dar pasional al femelei.

Lupii

Masculii lupi sunt extrem de grijulii si blanzi cu partenera lor. Doar moartea ii poate desparti.

Castori

In familia castorilor , femela este capul-familiei. Astfel secretul lor pentru o relatie fericita si indelungata depinde de intelepciunea partenerei.

Turturele

Perechile de turturele sunt prezente de obicei in arta si literatura si exista si un motiv pentru care aceste pasari au devenit simbolul iubirii si devotamentului. De fapt , faimosul poem a lui Shakespeare “The Phoenix and the Turtle” a fost inspirat din viata lor.

Bufnitele Screech

Bufnitele Screech de obicei curteaza partenera cam aproape un an. Apoi construiesc cuibul si isi invita partenera sa imparta noua casa. Daca ii place si fac un copil , atunci masculul preia rolul de cap al familiei pentru a avea grija de intreaga familie.

Vulpile

Daca femela moare, atunci masculul nu isi va cauta o alta partenera si va ramane singur pentru restul vietii.

Dacă Ți-a Plăcut Articolul Nu Uita Să Dai Un Share. Multumesc!

Comentarii Facebook

Comentarii Facebook

Adauga Comentariu