Din 200 De Oameni Doar Unul A Răspuns Corect La Această Întrebare. Tu Ce Ai Alege?

Imaginați-vă această situație : într-o noapte întunecată, sunteți la volan in masina dumneavoastră si brusc observați trei oameni care așteaptă în stația de autobuz . Sunt:

  1. O femeie în vârstă aproape moartă
  2. Un vechi prieten care v-a salvat o dată viața
  3.  Femeie / bărbatul visurilor tale

Pe cine ai alege sa îl ajuți , în cazul în care mașina ta are doar doua locuri? Gândiți-vă , și veniți cu un răspuns înainte de a continua lectura .

O întrebare Foarte Interesantă : Tu Pe Cine Ai Salva ?

Răspunsul:

 

Această dilemă morală și etică a fost de fapt oferită ca un test de recrutare de către o companie . Ai putea să o ajuti pe bătrana bolnavă pentru că trebuie să încerci să ii salvezi viața . Sau ai putea alege un vechi prieten , pentru că si el ți-a salvat viața o dată , și ar fi o șansă excelentă de a reveni cu favoarea . Cu toate acestea , când vei primi o nouă șansă de a-ți satisface sufletul pereche?

 

Doar unul din 200 de candidați nu a îndrăznit să aleagă doar una dintre cele trei opțiuni , și el a fost angajat . Soluția lui ? ” Aș da cheile de la mașină vechiului meu prieten și îi cer să o duca pe bătrână la spital . Între timp , aș sta cu femeia / bărbatul visurilor mele . ”

 

Uneori , a te gandi mult mai departe și a lua decizii creative reprezinta cheia problemelor complexe.

Sursă articol: brightside

Dacă Ți-a Plăcut Articolul Nu Uita Să Dai Un Share. Multumesc!

Comentarii Facebook

Comentarii Facebook

Adauga Comentariu