6 Motive Pentru Care Să Te Trezești În Fiecare Zi La 6 Dimineața

De multe ori cei care se trezesc devreme sunt oamenii de succes. Bloggerul Eghosa Aihie se trezește la ora 6 dimineața de doi ani și spune că viața lui s-a schimbat complet.

El a scris 6 motive care ar trebui să te motiveze și pe tine să te trezești devreme.

 

1. Vei avea timp să te descoperi pe tine

Foarte mulți oameni nu își ating obiectivele din cauza lipsei de concentrare. Este foarte ușor să fii distras de-a lungul zilei și să lași pe mâine ce ar trebui să faci astăzi. După cum știți creierul nostru funcționează cel mai bine în prima jumătate a zilei. Folosește această perioadă a zilei pentru a-ți controla viața mai mult.

2. Vei avea timp să îți programezi ziua în detaliu

Cei care se trezesc de dimineață își pot programa ziua în detaliu înainte să ajungă la muncă. Cu cât ai planul mai bine pus la punct, cu atât vei fi mai eficient și productiv în timpul zilei.

Nu este indicat să te gândești pe timpul serii despre ceea ce vei face în următoarea zi. Creierul tău funcționează foarte lent și singurul lucru la care se gândește este odihna.

3. Dimineața este momentul potrivit să lucrezi la îmbunătățirea ta

De ce să te grăbești să ajungi la birou imediat de cum te-ai trezit? Cei mai mulți oameni nu au timp pentru familie sau sală.

Dacă te-ai trezi la 6 dimineața, vei avea disponibile câteva ore să mergi la sala înainte ca ziua de muncă să înceapă. Atunci când faci exerciții dimineața, corpul tău se umple de endorfine. Acești hormoni ne oferă o stare de bucurie și euforie. Endorfinele pe care le-ai acumula la sala sunt suficiente pentru a avea energie tot restul zilei.

 

4. Vei putea mânca liniștit/ă micul-dejun

De-a lungul vieții tale auzi încontinuu că micul-dejun este cea mai importantă masă din zi. Dacă te trezești cu câteva ore înainte să pleci la muncă, cu siguranță nu îl vei rata.

Un studiu realizat de Școala John Hopkins Bloomberg ne arată că obiceiul de a mânca micul-dejun are o importanță deosebită asupra vieții tale. Așa cum mașina ta are nevoie de combustibil și corpul tău are nevoie de mâncare pentru a funcționa corespunzător, în special dimineața

5. Oamenii de succes fac asta deja!

Un articol scris de New York Magazine, despre Jack Dorsey, fondatorul Twitter, ne spune că acesta se trezește în fiecare dimineață la ora 5.30 și folosește acest lucru pentru a face meditație și pentru a alerga 10 km.

Tim Cook, CEO-ul Apple, începe ziua la 4.30 dimineața prin a răspunde la emailuri.

 

Richard Branson, fondatorul grupului Virgin, a declarat într-un interviu pentru Business Insider, că se trezește la 5.45, lucrează prima dată puțin la laptop, iar apoi își mănâncă micul-dejun

6. Vei fi cu doi pași înaintea tuturor

Cercetătorii ne spun că obiceiul de a te trezi dimineața îți poate ”dezlănțui” potențialul creativ. Mai mult decât atât, îți oferă încredere: pornești ziua în timp ce marea majoritatea a oamenilor, respectiv competitorilor tăi, dorm.

Aș recomanda oamenilor să încerce să își rezolve problemele cât mai de dimineață, pentru a se bucura de restul zilei fără gândul că ai ceva super important și urgent de făcut. Acest lucru provoacă de multe ori anxietate și nervozitate.

Ca o concluzie, dacă reușești să te trezești cu 2 ore mai devreme decât o faci de obicei, trăiești cu 150 de minute mai mult pe zi, 17 ore pe săptămână, mai mult de 70 de ore pe lună și 840 de ore pe an. Alegerea este a ta.
Sursă articol: lifter, brightside
Sursă poză: pinterest

Dacă Ți-a Plăcut Articolul Nu Uita Să Dai Un Share. Multumesc!

Comentarii Facebook

Comentarii Facebook

Adauga Comentariu